Navigatie overslaan

Ik schreef er gisteren al over (lees het hier). Momenteel is de website van deherenvanalmelo.nl (met www ervoor) uit de lucht.

De site bestaat nog steeds, maar heeft nu een boodschap staan :

Bambini International distantiëert zich als hostingprovider van alle activiteiten m.b.t.

Dhr. M. van der Zalm in combinatie met “De heren van Almelo”

en heeft daarom deze website stopgezet

Het moet niet vreemder worden, Bambini International (ook gevestigd op hetzelfde adres als de registratie van de website in kwestie) is een hosting provider?

De website (www.bambini.com) ziet er toch ontzettend uit als een KinderKledingWebWinkelDing. Maar goed dat zal dan wel aan mij liggen.

Toch blijft het dom van M. van der Zalm. Ik bedoel een simpele nslookup geeft al inzicht :

nslookup http://www.deherenvanalmelo.nl
Name:    colo01.deherenvanalmelo.nl
Address:  85.214.130.226
Aliases:  http://www.deherenvanalmelo.nl

nslookup http://www.bambini.com
Name:    colo01.bambini.com
Address:  85.214.130.226
Aliases:  http://www.bambini.com

De oplettende lezer ziet dat de IP adresjes van deze twee websites hetzelfde zijn. Een beetje dom dus om op een bestaande webservert een virtualhostje aan te maken voor ‘de Heren’.

Maar goed, case closed lijkt het wel, maar toch blijf ik vraagtekens houden bij het bericht op de site momenteel. Dit helemaal door het feit dat “Bambini” als webhostingprovider genoemd wordt terwijl het toch overduidelijk een KinderKledingSite is.

Bambini.com is ook aangevraagd op naam van Marco van der Zalm. En het grappige is, op de machine waar bambini.com (en tot voor kort deherenvanalmelo.nl) op draait staan 18 andere site ook gehost….Technical Contact van de bambini site (en de heren site) is ook Marco van der Z.

Heeft Marco spijt? En zelf de pagina aangepast? En wat gebeurt er dan met de gegevens van het referendum? Vragen vragen en nog meer vragen.

Ik kan haast niet anders zeggen dan : wordt vervolgd……….

update: ‘Ik was boos en gefrustreerd na de uitzending van Zembla” (via tctubantia). Het lijkt erop dat meneer van der Zalm zich schuldig heeft gemaakt aan ‘misbruik’ van zijn positie. Was dat nou net niet waartegen hij met deze website wilde ageren? Zo zie je maar weer : de pot verwijt de ketel……

Advertenties

2 Comments

  • de echte
  • Posted december 4, 2008 at 4:22 pm
  • Permalink

  Zou hij misschien onder druk de site neergehaald hebben?

 1. Tja,

  Het lijkt mij een typisch geval van een eenmansactie die bij aanvang al gedoemd was om te mislukken of M. van der Z. is voor het karretje van een ander gespannen.

  In ieder geval een typisch geval van kansloos pinda’s rapen….


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: