Navigatie overslaan

De heren van Almelo.

Er was eens, in een niet al te ver verleden, een teevee programma over een gijzeling in Almelo.
Deze uitzending ontaarde echter al snel (zou het aan de tijd van het jaar hebben gelegen) in het zogenaamde ‘zwarte-pieten’.

Onder andere kwam in het programma naar voren dat een van de Almelose wethouders zijn positie zou hebben misbruikt voor het aanschaffen van (prive) grond. Dit heeft bij sommige mensen zulk kwaad bloed gezet dat zij meenden een website op te zetten waarbij het vertrek van wethouder Sjoers en zelfs onze Burgermeester geeist werd. Dit omdat er ontzettende boosheid was over het feit dat dit machtsmisbruik plaats heeft gevonden.

Naar nu blijkt is deze website ‘illegaal’ op de webserver van “bambini.com” geplaatst. Bambini, U weet wel, “Leading in Kids Fashion and Live Style”. Op op de website van “deheren” nu de boodschap staat dat Bambini International distantiëert zich als hostingprovider van alle activiteiten m.b.t.Dhr. M. van der Zalm in combinatie met “De heren van Almelo”.

Vreemd, temeer omdat Bambini een website is voor kinderkleding en zeker niet een hostingprovider…..

Op tctubantia lees ik dat  M. van der Z. boos was en de website op de webserver van “bambini” heeft geplaatst. Vreemd, om een aantal redenen. Ten eerste stond er op deherenvanalmelo te lezen dat deze was gemaakt in opdracht van (oud) notiarissen etc.
Ik vraag me af in hoeverre dit waar is. Ten tweede, maar zeker net zo belangrijk vind ik het vreemd dat iemand die zich boos maakt over het machtmisbruik van het ‘gemeentelijk orgaan’ zelf ook buiten zijn boekje gaat om een website (illegaal) in de lucht te brengen.

Dat is dan toch ook gewoon machtsmisbruik? Van hetzelfde laken een pak? De pot die de ketel verwijt dat……

Ik hoop dat de firma “Maxwell Special Interest Media B.V.” dit hele gebeuren vanuit het juiste perspectief weet te beoordelen en passende stappen onderneemt tegen dit onetische gedrag. Als ik als ondernemer mijn website bij een professioneel bedrijf onderbreng wil ik er vanuit gaan dat de integriteit hiervan niet door een impulsief handelende webmaster in een klap ongedaan gemaakt wordt….

update : Zowaar toegestaan als reactie op TC Tubantia, zie ook hier

update : Lees ook even op de webstek van Binnenlands Bestuur. Geeft iets meer duidelijkheid over de webhosting van de Kledingwinkel….

Advertenties

2 Comments

  • ad fundum
  • Posted december 5, 2008 at 9:44 am
  • Permalink

  Twee weken geleden verschijnt er opeens een cameraploeg van de VARA in ons stadje aan de Aa. Waarom ineens die belangstelling? Anders weten ze Almelo toch ook nauwelijks te vinden zonder Bosatlas en TomTom. Iets of iemand moet hun belangstelling hebben gewekt. Met welk doel……?

  • barriculus
  • Posted december 5, 2008 at 10:47 pm
  • Permalink

  Wat van ander nieuws was er nou voor ze? Kredietcrisis waren we zat op teevee. India is ver weg en thailand ach daar heeft nova ook niets mee :)


One Trackback/Pingback

 1. […] berichten Zijn de heren in den heere?Heren van AlmeloDe Heren van AlmeloOverNummer 10 en 11Vette NetbeheerderHier schuin tegenoverFreeriders of Slimme […]

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: